مواد لازم:
سیب زمینی 2 عدد
تره فرنگی 2 عدد
زنجبیل تازه 1 تکه
کره 2 قاشق
آب گوشت 1 لیوان
آرد 1 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق
نمک
آب
مواد رویی:
نان سبوس دار 2 برش
کره 1 قاشق
طرز تهیه:
تره فرنگی ها را خرد می کنیم. در قابلمه روغن زیتون ریخته و تره فرنگی ها را تفت می دهیم. سیب زمینی ها را خرد کرده و وقتی تره فرنگی ها کمی نرم شد سیب زمینی ها را هم می ریزیم وقتی تفت داده شد آب جوش ریخته دربش را گذاشته تا بپزد وقتی پختند زنجبیل رنده شده را هم می ریزیم چند دقیقه بعد با بلندر پوره کرده
در یک تابه کوچک کره و آرد را می ریزیم و تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود آب گوشت سرد را ریخته و مرتب هم زده تا گلوله نشود کمی هم آب جوش ریخته و به سوپ اضافه می کنیم و نمک و آب را ریخته وقتی سوپ پخته از حرارت برداشته. نانهارا مکعبی برش داده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم. کره را در تابه ریخته تا ذوب شود روی سوپ می دهیم و نانهای خشک را هم رویش می ریزیم آماد ه سرو است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باش