مواد لازم:
عدس قرمز 1 لیوان
بروکلی مقداری
پیاز 1 عدد
آرد 1 قاشق
کره 1 قاشق
آبگوشت 1 لیوان
نمک و آب
طرز تهیه:
گلهای بروکلی را در آب جوش و نمک ریخته 4 دقیقه می پزیم آبکش کرده و در آب سرد می اندازیم.
-پیاز را خرد میکنیم
-در قابلمه روغن مایع و کره می ریزیم و آردر ا هم اضافه می کنیم.
– عدس قرمز را اضافه کرده و هم میزنیم و آبگوشت سردبه آن اضافه میکنیم.
– آب جوش و نمک ریخته دربش را گذاشته تا بپزد. با بلندر دستی ان را پوره کرده تا صاف و یکدست شود
– در هنگام سرو رویش کره ذوب شده و پاپریکا می ریزیم و بروکلی ها را هم اضافه کرده سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باش