سعی کنید از افکار نگران کننده و مضطرب کننده دوری کنید و مثبت اندیش باشید و نگذارید این تفکرات ذهن شما را مغشوش کنند.
دکتر ربابه غفار تبریزی، روانشناس اظهار داشت: با توجه به اینکه رفتار و احساسات افراد با هم در ارتباط هستند، اگر افکار منفی در فردی وجود داشته باشد به طبع احساس نگرانی خواهد داشت، نگرانی نیز زمینه ساز اضطراب بوده که افراد را از داشتن آرامش در زندگی منع میکند.
وی ادامه داد: لازم است در گام اول علائم اضطراب چون تپش قلب، تندی تنفس و تعریق زیاد در افراد با روشهای آرامسازی و تمرینهای تنفس از بین برده شود و فرد به سلامت جسمانی دست یابد. همچنین برای اینکه افراد از نگرانی رها شوند بایستی بر روی افکار ناکار آمد نظیر ایدهآل گرایی، فاجعه سازی ها و خطاهای ذهنی کار شود و افراد به جای تمرکز کردن به گذشته و آینده در زمان حال زندگی کنند.
این روانشناس خاطر نشان کرد: ایدهآل گرایی و فکر کردن به برتری از سایرین همیشه یک نگرانی را در وجود فرد به همراه دارد که باید با آن مبارزه شود.
افراد لازم است این را قبول کنند که با به کارگیری تمامی تلاش و سعی خود اگر مشکلی برایشان پیش آید با آن کنار آمده و این را بدانند خدا در همه کارها پشتیبان آنهاست.
باشگاه خبرنگاران
همه مظالبی را که این روانشناس محترم عنواع کرده پیش پا افتاده و هر انسان منفی گرایی آنها را میداند. نفس عمیق ریلاکسیشن و رضایت از وضعیت موجود خود مطالبی هستند که هرکسی اینها را میداند.مبازه با خود همیشه شکست خورده است.میگوید با مشکلات خود کنار بیایید چشمت نزنند. اگر کنار بیاید روانشناس به چه درد میخورد. میگوید خدا با شماست شاید درست باشد ولی از کجا میداند.فکر کنم با دعا نویسی اشتباه گرفته.
ر وح و روان انسان مثل جسم ممکن است مریض شود برای از بین بردن بیماری جسمی با ید نحوه زندگی شخص عوض شود.مثلا کسی که میخواهد سرما نخورد باید ویتامین سی زیاد مصرف کند در محیط های بسته مواظب باشد وووووو روان انسان هم نیاز به یکسری راهکارهایی دارد که بیمار نشود اگر هم بیمار شد باید خود را ازمحیظ های آلوده دور کند و غذاهای تقویت روح و روان را در زندگی رو.مره خود اضافه کند………… بخاطر اینکه زیاد حرف زدم ادامه نمیدهم با عرض معذرت