باتوجه به نزدیک شدن به تغییر فصلها در این زمان انفلونزا شیوع بیشتری دارید .در اینجا توصیه هایی داریم تا از انفلونزا پیش گیری کنیم چه باید بخوریم و چه کارهایی باید انجام دهیم تا دچار این بیماری نشویم .چون در این فصل دمای هوا تغییر میکند مشخص است که این بیماری شیوع بیشتری پیدا میکند پس چگونه با این بیماری مبارزه کنیم و نگذاریم وارد بدن شود
تغییر دما از جمله استرس های طبیعی است که بالاخص در تغییر فصـل و شرایط آب و هوا (پائیز و بهار) بوجود می آید. بدن بطور طبیعی در این شرایط برای مقابله با شرایط استرس، شروع به ترشح هورمونهای استرس می کند. یکی از شاخص ترین این هورمونها کورتیزول می باشد که کمک می کند بدن شرایط استرس را بخوبی تحمل کند.
در کنار مزایای متعدد این هورمون، یکی از عوارض آن سرکوب نسبی سیستم ایمنی است که باعث می شود بدن در مقابل برخی آسیبها، از جمله بیماری های مسری، آسیب پذیر شود.
از سوی دیگر بستن درب و پنجره ها برای تامین شرایط آب و هوای مناسب و متفاوت با هوای بیرون و عدم تهویه محیط های زندگی و تردد باعث می شود عوامل بیماری زا از جمله ویروسها بسیار بیشتر از قبل انسانها را تحت تاثیر قرار دهند.
در این شرایط امکان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزاهای ویروسی بالاخص به علت سرایت سریع آنها بسیار شایع می شود.
آمار جوامع صنعتی نشان می دهد آنفولانزا به عنوان یکی از علل اصلی غیبت از محیط کار از نظر اقتصادی یکی از آسیب رسان ترین بیماریها است. به همین دلیل و دلایل متعدد دیگر ضرورت دارد به نحو مناسب از بروز این بیماری پیشگیری به عمل آید.
یکی از بهترین روشها که از قدیم الایام درکشور ما جایگاه مهمی داشته استفاده روزانه از مرکبات است.
روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا اغلب توصیه می شود. این مقدار معادل حدود 10 پرتقال است و ضمن آنکه هزینه های هنگفتی خواهد داشت با وارد کردن انرژی زیادتر از نیاز موجب چاقی وعوارض دیگر می شود.
به همین دلیل ضرورت دارد از ترکیبات خالص مثل مکملهای ویتامین C استفاده نمود. در این میان فراورده های طبیعی نقش برجسته ای ایفا می کنند. به عنوان مثال قرص های آسکورفیت با طعم پرتقال و رایحه دلپذیر ضمن آنکه تجربه منحصر به فردی برای استفاده کننده بوجود می آورند، به ازای هر قرص معادل 2 عدد پرتقال ویتامین C طبیعی موردنیاز برای پیشگیری را تامین می کند و با قیمتی ناچیز باعث پیشگیری از سرماخوردگی و… می شود.