
دکتر سلام -این دستور غذا سالم و مغذی است و برای کسانیکه می خواهند لاغر شوند بسیار خوبست. مواد تشکیل دهنده آن چاق کننده نیست بلکه سریع لاغر میکند
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
برای 2 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
برای 2 نفر
مواد لازم:
• 4 قاشق غذاخوری عدس زرد( دال عدس)، به مدت 10 دقیقه خیس کنید
• 1/2 فنجان اسفناج ریز خرد شده
• 1 قاشق آرد ذرت را در 1/4 فنجان شیر کم چرب حل میکنیم
• نمک و فلفل تازه
طرز تهیه:
• دال عدسها را در 2 فنجان آب جوش می پزیم
• بابلندر له می کنیم
• اسفناج، مخلوط ذرت و شیر، نمک و فلفل، خوب مخلوط کنید ودر شعله متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه، می پزیم و مرتب هم میزنیم
• گرم سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد