pilling

ممکن است برخی  اوقات با این مشکل روبرو شده اید که پوست تان لکه دارو تیره رنگ شده  ممکن است در این میان نیز برای درمانش هر کاری انجام داده اید  و به درمانهای طب سنتی و یا دارویی هم  دست زده باشید ولی اکنون ما این مورد  را نیز یادآوری می کنیم که برای معالجات بیماری های پوستی تان  خود درمانی  نکرده و حتما باید به پزشکان متخصص مراجعه کرده تا آنها شیوه  درمان را تجویز کنند.
یکی از روش های بسیارجا افتاده در بین مردم که برای درمان این مشکل استفاده می شود که به صورت وسیعی در حال انجام است لایه برداری و یا همان پیلینگ شیمیایی است که تحت نظر متخصصان انجام می شود. نکته ای که قبل از انجام آن باید مد نظر قرار گرفت این است که این عمل زیبایی بیشتر بر روی افرادی که پوست روشن دارند جواب می دهد و به نتیجه ی مطلوب می رسند.
در واقع پیلینگ استفاده از مواد شیمیایی خاص از جمله گلیکولیک اسید، تری کلرواستیک اسید و… برای از بین بردن ضایعات پوستی مانند جای جوش و کک و مک است.»  این مواد شیمیایی برحسب درصدی که مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند اثرات سطحی، متوسط یا عمقی داشته باشند.
به‌عنوان قانون هر چه پیلینگ عمقی‌تر باشد اثر آن طولانی‌تر و هر چه سطحی‌تر باشد، احتمال عوارض کمتر است.

در بیماران کاندید، متخصص پوست بر اساس شرایط بیمار نوع پیلینگ مناسب را تشخیص می‌دهد. معمولا پیلینگ‌های سطحی را با فاصله چند هفته باید تکرار کرد. در برخی افراد انجام پیلینگ نتایج خوبی به دنبال ندارد، از جمله افرادی که رنگ پوست تیره دارند به دلیل اینکه شانس بروز نقاط تیره‌تر یا روشن‌تر از پوست خود فرد به دنبال التهاب ناشی از پیلینگ وجود دارد.» به گفته وی به نظر می‌رسد برای انجام پیلینگ افراد با پوست روشن مناسب‌ترند و بهترین زمان انجام آن در فصول سرد سال یا زمانی است که حداقل تابش نور خورشید وجود دارد.

انجام پیلینگ در افرادی که سابقه حساسیت به نور آفتاب دارند یا در بیماران مبتلا به لوپوس که احتمال قرمزی و حساسیت درازمدت پس از انجام پیلینگ وجود دارد و همچنین در افرادی که سابقه جوشگاه‌های برجسته (کلوئید) در سایر نقاط بدن دارند، ممنوع است.»