رژیم غذایی حاوی بادام زمینی سبب بهبود تری گلیسرید پس از غذا و بهبود سلامت عروق می شود.
بادام زمینی در اکثر فرهنگ ها به عنوان آجیل مورد استفاده قرار می گیرد؛ در صورتیکه این ماده غذایی در اصل در گروه حبوبات جای دارد.
در برخی نقاط دنیا بادام زمینی برشته شده را روی سالاد استفاده می کنند. بادام زمینی علاوه بر بهبود سلامت عروق، خواص فوق العاده دیگری نیز دارد.
-بادام زمینی حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست و یکی از مهمترین منابع انرژی محسوب می شود.
– کلسترول بد را کاهش می دهد.
– اسیدهای آمینه موجود در بادام زمینی به رشد و توسعه بدن کمک می کنند.
– به دلیل آنتی اکسیدان های پلی فنلی، با سرطان معده مبارزه می کند.
– در درمان عفونت های ویروسی و قارچی موثر است.
– احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد.
– ویتامین E موجود در بادام زمینی از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از پیری زودرس پوست جلوگیری می شود.
– مصرف بادام زمینی یا کره بادام زمینی از تشکیل سنگ های صفرا جلوگیری می کند و احتمال بروز بیماری های کیسه صفرا را 25 درصد کاهش می دهد.
-در درمان بیماری های عصبی و انواع سرطان موثر است.
-از افزایش وزن جلوگیری می کند.
-احتمال سرطان روده بزرگ را به ویژه در زنان کاهش می دهد.
-قدرت باروری را افزایش می دهد.
-قند خون را کاهش می دهد.
-با افسردگی مبارزه می کند.
-سبب درخشندگی و کیفیت مو می شود.
-در درمان یبوست موثر است
پارسینه