عضو انجمن روانشناسان ایران گفت: اگر کم حوصلگی بیش از ۶ ماه طول بکشد طبق قانون D.S.M باید به روانشناس و روانپزشک مراجعه کند چرا که کرختگی فرد ناشی از افسردگی است و ربطی به عصبی بودن ندارد.
وی ادامه داد: تکنولوژی تا حدی آرامش را از افراد گرفته است و به جای داشتن آرامش روحی و روانی، متاسفانه باعث سلب آرامش افراد شده است و امروزه با وجود تکنولوژی و شبکههای اجتماعی زندگی افراد بیشتر ماشینی شده است.
عضو انجمن سازمان نظام روانشناسی ایران، عوارض ماشینی زندگی کردن را اینگونه بیان کرد: افراد در موقعیتی قرار میگیرند که به دلیل نبود شادی و نداشتن شور و هیجان مثبت و مدام کار کردن، بدنشان به اندازه کافی “سرتونین” ترشح نمیکند، همین عامل باعث میشود تا فرد فرسودگی پیدا کرده و دچار افسردگی شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا هر کسی که کم حوصله است نشان از عصبی بودن اوست، گفت: هر کسی که کم حوصله است به معنای عصبی بودن او نیست؛ اگر کم حوصلگی بیش از ۶ ماه طول بکشد طبق قانون D.S.M باید به روانشناس و روانپزشک مراجعه کند، چرا که کرختگی فرد ناشی از افسردگی است و ربطی به عصبی بودن ندارد. عصبانیت یک خشم پنهان است که به نحوی فرد میخواهد خشم خود را نشان بدهد و در واقع میتوان گفت نوعی تلافی کردن است.
وی برای داشتن صبر و حوصله بیشتر توصیه کرد: به جای پرداختن و وقت گذاشتن زیاد در زندگی ماشینی، افراد سیری هم به طبیعت داشته باشند و مهمتر آنکه بیشتر به آرامش معنوی توجه داشته باشند. برخی از مراجعه کنندگان که برای مشاوره میآیند در صدد خودکشی هستند یا به مواد مخدر روی میآورند و کم طاقت و کم حوصله شدهاند و متاسفانه روح معنوی در آنها وجود ندارد؛ تمامی این موارد باعث میشود امید به زندگی کم شود.
سینانیوز