مواد لازم:
به 1 عدد
هویج 1 عدد
بلغور 2 لیوان
پیاز 1 عدد
روغن مایه 1.5 لیوان
آب 4 لیوان
رب 1 قاشق
نمک 1 قاشق مربا
طرز تهیه:
به و هویج را پوست کنده و خرد میکنیم
در تابه روغن می ریزیم اول هویج را سرخ میکنیم 5 دقیقه بعد به را می ریزیم
5 دقیقه بعد پیاز ریز خرد شده را می ریزیم
وقتی پیازها نرم شد رب را ریخته و چند دقیقه هم میزنیم
سپس بلغور و نمک را ریخته کمی که تفت دادیم آب میریزیم دربش را گذاشته وقتی جوشید حرارت را کم کرده و 10 دقیقه بعد آماده سرو کردن است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.