این اندازه برای 4 نفر است و در مدت نیم ساعت آماده می شود دارای ویتامین های A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 است
مواد لازم:
بلغور 1 لیوان
گردو 15 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 8 عدد
گوشت چرخی 200 گرم
پیاز 1 عدد
روغن زیتون نصف استکان
فلفل سیاه, نعنای خشک-جعفری, نمک
طرز تهیه:
پیاز سرخ شده و گوشت چرخی را تفت می دهیم. رویش بلغور را ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم با یک لیوان آب 5 دقیقه میپزیم. جعفری, گردوی خرد شده و ادویه جات را ریخته و از حرارت برمیداریم. تخم فلفل دلمه ای را گرفته و مخلوط برنج و بلغور را ریخته در فر یا روی گاز می پزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.