هندی ها چگونه مرغ می پزند

chiken

مواد لازم  برای درست کردن  این غذا را می‌توانید تنها در  عرض چند دقیقه قبل از بیرون آمدم از منزل تهیه کنید و اجازه دهید به آرامی بپزد ، ‏زمانیکه از کار بازگشتید غذای شما برای خوردن آماده شده است. برای کامل کردن  این غذا می توانید آن را با برنج هم بخورید سرو این مرغ و ‏برنج با ماست و برش‌های لیمو فوق‌العاده می‌شود.  ‏

مواد لازم:

  • ‏۱ قوطی ( ۸۵۰ گرم) گوجه‌فرنگی مکعبی خردشده ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری برش‌های زنجبیل تازه ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری پودر کاری ‏
  • ‏½ قاشق چایخوری نمک حلال  ‏
  • پودر فلفل سیاه ‏
  • ‏۱ عدد مغز گل‌کلم کوچک، مکعبی خرد شده  ‏
  • ‏۶۷۵ گرم ران مرغ، بدون پوست و استخوان، به دو قسمت تقسیم شده ‏
  • ‏۱ عدد پیاز، ریز خرد شده ‏
  • ‏¼ فنجان کشمش ‏
  • ‏½ فنجان گشنیز تازه، خرد شده برای تزئین( اختیاری)‏

طرز تهیه:

  1. گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زنجبیل، پودر کاری، نمک حلال و فلفل سیاه را با هم در کاسه‌ی مخصوص آرام‌پز خوب مخلوط ‏کنید؛ سپس کلم‌ها، مرغ، پیاز و کشمش را به آنها بیافزائید و هم بزنید. ‏
  2. اجازه دهید تمام مواد را با درجه‌ی حرارت ملایم به مدت ۶ تا ۷ ساعت در آرام‌پز باشند تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند( یا با درجه ‏حرارت بیشتر به مدت ۴ تا ۵ ساعت). سپس از آرام‌پز خارج نمائید و با گشنیز تزئین کنید. ‏
کالری : 391 | چربی : 17.3g | پروتئین : 31.1g | کربوهیدرات : 26.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 5.7g | شکر : | نمک : 664mg
زمان آماده سازی : 15 دقیقه | زمان پخت : 360 دقیقه | زمان کل : 375 دقیقه
۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۲۲:۱۹
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.