مواد لازم:
- ۱ قوطی ( ۸۵۰ گرم) گوجهفرنگی مکعبی خردشده
- ۲ قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- ۲ قاشق سوپخوری برشهای زنجبیل تازه
- ۱ قاشق سوپخوری پودر کاری
- ½ قاشق چایخوری نمک حلال
- پودر فلفل سیاه
- ۱ عدد مغز گلکلم کوچک، مکعبی خرد شده
- ۶۷۵ گرم ران مرغ، بدون پوست و استخوان، به دو قسمت تقسیم شده
- ۱ عدد پیاز، ریز خرد شده
- ¼ فنجان کشمش
- ½ فنجان گشنیز تازه، خرد شده برای تزئین( اختیاری)
طرز تهیه:
- گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، زنجبیل، پودر کاری، نمک حلال و فلفل سیاه را با هم در کاسهی مخصوص آرامپز خوب مخلوط کنید؛ سپس کلمها، مرغ، پیاز و کشمش را به آنها بیافزائید و هم بزنید.
- اجازه دهید تمام مواد را با درجهی حرارت ملایم به مدت ۶ تا ۷ ساعت در آرامپز باشند تا مرغها کاملا پخته شوند( یا با درجه حرارت بیشتر به مدت ۴ تا ۵ ساعت). سپس از آرامپز خارج نمائید و با گشنیز تزئین کنید.