stigma460x276
با وجود اختلالات روحی و روانی مستعد ابتلا به بیماری های مفصلی مانند آرتروز خواهید شد پس سعی کنید با درمان آنان از بروز مشکلات جسمانی تان پیشگیری کنید.

هادی عبادی جراح و متخصص ارتوپدی اظهار داشت: بسیاری از افراد تصور می‌کنند با تحرک بدنی و تغذیه مناسب، می‌توان به طور کامل از بروز بیماری‌های مفصلی نظیر آرتروز پیشگیری کرد که این تصور، همیشه درست نیست.
وی گفت: امروزه اثبات شده که بیماری‌ها و اختلالات جسمی، ارتباط نزدیکی با اختلالات روحی و روانی دارند که بیماری‌های مفصلی نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
عبادی با بیان اینکه کنترل مشکلات روانی موضوعی بسیار مهم است، تأکید کرد: مطالعات اخیر نشان می‌دهند که مقابله با اختلالات روحی و روانی به ویژه استرس، افسردگی و اضطراب، خطر بروز آرتروز را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.
وی افزود: البته در کنار مقابله اختلالات روحی و روانی، کاهش وزن، ورزش کردن اصولی و مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها و در مقابل کاهش مصرف مواد غذایی پرچرب و بسیار شیرین نیز می‌تواند به سلامت مفاصل بدن کمک کند.
عبادی یادآور شد: آرتروز در تمام مفاصل بدن امکان بروز دارد، در عین حال مفاصل زانو، مچ دست، مچ پا، آرنج و انگشتان دست بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند.
باشگاه خبرنگاران