آب دوغ دارای کره نیست، این مایع طعم ترش مانندی دارد که از درست کردن کره بوجود می آید. بسیاری از آب دوغ ها مقدار کمی چربی شیر دارند و کمی چربتر از شیر هستن ولی مثل خامه سنگین نیستند . شیوه درست کردن و فرآوری آب دوغ مانند ماست هست. لاکتوباسیلوس به شیر فزوده می شود و باعث میشه به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در دمای پایین تخمیر بشه. بلورهای نمک و کره به محصول نهایی برای عطر و طعم اون اضافه میشه. اما این امکان وجود داره که جایگزینی برای آب دوغ در خانه درست کنیم.
مواد لازم:
یک فنجان شیر
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو
طرز تهیه:
شیر را داخل یک فنجان اندازه گیری بریزین.
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو اضافه کنین.
اجازه بدین مخلوط به مدت ۵ دقیقه بمونه.
از این دستور در انتخاب خودتون استفاده کنین