buttermilk1

آب دوغ  دارای  کره نیست، این مایع  طعم ترش مانندی دارد که از  درست کردن کره بوجود می آید. بسیاری از آب دوغ ها مقدار کمی چربی شیر دارند و کمی چربتر از شیر هستن  ولی مثل خامه سنگین نیستند . شیوه  درست کردن  و فرآوری آب دوغ  مانند ماست هست. لاکتوباسیلوس به شیر   فزوده می شود  و باعث میشه به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در دمای پایین تخمیر بشه. بلورهای نمک و کره به محصول نهایی برای عطر و طعم اون اضافه میشه. اما این امکان وجود داره که جایگزینی برای آب دوغ در خانه درست کنیم.

buttermilk_16x9

مواد لازم:
یک فنجان شیر
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو

طرز تهیه:
شیر را داخل یک فنجان اندازه گیری بریزین.

buttermilk2
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو اضافه کنین.

buttermilk3
اجازه بدین مخلوط به مدت ۵ دقیقه بمونه.

buttermilk4
از این دستور در انتخاب خودتون استفاده کنین