سیب زمینی بزرگ 2 عدد
اسفناج نیم کیلو
روغن مایع 8 قاشق
پاپریکا 1 قاشق چای
فلفل سیاه 1 قاشق سرخالی
نمک 1 قاشق مربای سرخالی
سس بشامل:
آرد 1 قاشق
کره 1 قاشق
شیر 1 لیوان
رویه:
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوستش را گرفته و میشوئیم و با رنده درشت رنده میکنیم. اسفناجها را خوب شسته و خرد میکنیم. در تابه روغن مایع ریخته و سیب زمینی ها را ریخته و میپزیم سپس اسفناجها را ریخته هم میزنیم سپس احبه سیر رنده شده می ریزیم وقتی آب اسفناج کشیده شد ادویه جات را می ریزیم از حرارت بر می داریم
در یک ظرف متوسط مواد را ریخته و رویش را صاف میکنیم
سس بشامل:
در یک تابه یک قاشق روغن ریخته 1 قاشق آرد می ریزیم و هم میزنیم تا رنگش عوض شود سپس شیر را به آرامی ریخته و وقتی غلیظ شد از حرارت برمیداریم
سپس سس را روی اسفناج ریخته و در آخر پنیرپیتزای رنده شده را می ریزیم و در فر 200 درجه میگذاریم بپزد.
گرم سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع و آدرس hiDoctor.ir مجاز می باشد