اگر میگرن دارید و به دنبال راه حل هایی هستید که از سردرد های میگرنی رهایی پیدا کنید، این مطلب به شما کمک زیادی خواهد کرد. در ضمن مطالبی برای پیشگیری از میگرن را نیز می توانید مطالعه کنید تا به سردردهای میگرنی دچار نشوید. همه ما کم و بیش به نوعی سردرد را در طول زندگیمان تجربه می کنیم. و هر کس بالاخره در زندگی این درد را تجربه می کند.اما سردردهای میگرنی جزء ان دسته از سردردها هستند که افراد مبتلا به ان به سختی آن را تحمل می کنند.
سردردهای میگرنی اغلب در اثر سترس یا در بعضی موارد نورهای شدید یا سرو صدا ایجاد می شود. هر چند که هنوز پاسخ زوشنی برای شروع سردردهای میگرنی یافت نشده است.وقتی این سردردها شروع میشوند فرد مبتلا از نور می هراسد و سردردهایش به حدی زیاد است که حس می کند یک طرف سر او سنگین تر از طرف دیگر است و عمولا با افزایش فعالیت افزایش پیدا می کند. در سردردهای میگرنی درد به صورت ضربانی و تپش است. در بعضی انواع این بیماری ممکن است حتی فرد دچار حالت تهوع و استفراغ هم بشود.در این موارد فرد باید در اتاقی ساکت و تاریک چند ساعتی استراحت نماید و اغلب این سردردها از 4 ساعت تا 72 ساعت به طول می انجامند. برخی از افراد هم دارو مصرف می کنند. داروهایی که موجب تسکین درد می شوند اما درمان قطعی نمی کنند.فرد مبتلا به سردردهای میگرنی عموما در اثر تنش های عاطفی، بیخوابی، مصرف بیش از حد کافئین و یا دردهای جسمی دچار این دردها می شود.
راه های پیشگیری
عموما فرد مبتلا به میگرن پس از مدتی متوجه علل پدید اورنده سردردهایش میشود. بهتر است از استشمام بوهایی که ممکن است سردردتان را افزایش دهد بپرهیزید.
ورزش منظم و هوازی در کاهش حملات به شما کمک شایانی می کند.
کاهش وزن یکی از عواملی است که بسیار در کاهش سردردهای میگرنی موثر است.
در خانمها هورمون استروژن باعث سردردها می شود. بنابراین با نظر پزشک مصرف قرصهای بارداری و همورمونی را می توانید کمتر نمایید تا تعداد حملات سردذرد هم در شما کاهش یابد.
و از همه مهمتر باید شیوه زندگی خود را تغییر دهید. بیشتر خوشحال باشید و کمتر عصبی شوید.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.