کلم قمری 1 کیلو
هویج 3 عدد
پیاز درشت 1 عدد
روغن زیتون 1 استکان
سیبی زمینی بزرگ 1 عدد
آب پرتقال 2 لیوان
نمک
طرز تهیه:
کلم قمری ها را با آب خوب می شوئیم سپس مکعبی خرد کرده و کنار میگذاریم.
پیازهارا ریز میکنیم در یک قابلمه پیازها را تا زمانی که طلایی شود تفت میدهیم وقتی پیازها کمی تفت داده شد روغن زیتون را می ریزیم
نمک و هویج را ریهاه و همه را تفت میدهیم
پوست سیب زمینی ها را گرفته و مکعبی خرد میکنیم
سیب زمینی ها را با کلم قمری با هم در یک قابلمه می پزیم وقتی جوشید 2 لیئان آب پرتقال می ریزیم وقتی سبزیها نرم شذ غذا آماده است. این غذا سرد سرو شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.