فلفل دلمه ای نیم کیلو
برنج 2 لیوان
گوجه فرنگی 3 عدد
جعفری نصف دسته
پیاز 2 عدد
نعناع خشک 1 قاشق یا نعنای تازه
فلفل سیاه 1 قاشق مربا
رب 2 قاشق
روغن زیتون نزدیک به 1 استکان
آب گرم 2 لیوان
طرز تهیه:
برنج, جعفری و نعناع را خوب می شوئیم
در روغن زیتون پیازهای ریز شده را تفت می دهیم
رب را ریخته هم مزنیم
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مکعبی خرد میکنیم
برنج را اضافه میکنیم
در آخر فلفل سیاه و نعنای تازه و جعفری را ریخته هم زده از حرارت بر میداریم
درب فلفل دلمه ای هارا برداشته و داخلش را با این مواد پر کرده و درب گوجه فرنگی را میگذاریم
در سینی فر گذاشته و 2لیوان آب جوش کنار دلمه ها می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده تا فلفلها نرم ش ود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.