food-izmir

فلفل دلمه ای نیم کیلو

برنج 2 لیوان

گوجه فرنگی 3 عدد

جعفری نصف دسته

پیاز 2 عدد

نعناع خشک 1 قاشق یا نعنای تازه

فلفل سیاه 1 قاشق مربا

رب 2 قاشق

روغن زیتون نزدیک به 1 استکان

آب گرم 2 لیوان

طرز تهیه:

برنج, جعفری و نعناع را خوب می شوئیم
در روغن زیتون پیازهای ریز شده را تفت می دهیم
رب را ریخته هم  مزنیم
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مکعبی خرد میکنیم
برنج را اضافه میکنیم
در آخر فلفل سیاه و نعنای تازه و جعفری را ریخته هم زده  از حرارت بر میداریم
درب فلفل دلمه ای هارا برداشته و داخلش را با این مواد پر کرده و درب گوجه فرنگی را میگذاریم
در سینی فر گذاشته و 2لیوان آب جوش کنار دلمه ها می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده تا فلفلها نرم ش ود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.