پیاز فلفلی هندی را چگونه درست کنیم

Indian-Spiced-Onions

دستور درست کردن این پیاز فلفلی  که از غذای هندی ها است کاملا همانند  رستوران‌های هندوستان سرو می‌شود.  پیش غذایی عالی برای هندی ها است

مواد لازم:

  • ‏۱ عدد پیاز، خردشده ‏
  • ‏۲ قاشق چایخوری کچاپ ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری آب لیمو ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
  • کمی نمک ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خردشده ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری برگ شنبلیله‌ی تازه، خرد شده ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری پودر چیلی ‏

 

طرز تهیه:

  1. در کاسه‌ای متوسط، پیاز و کچاپ را خوب مخلوط کنید تا پیازها رقیق شوند و سس کچاپ به خورد پیازها برود. آب لیمو را به ‏آنها بیافزائید. مواد را با شکر، گشنیز، شنبلیله و پودر چیلی طعم‌دار نمائید و کاملا هم بزنید. درب کاسه را پوشانده و اجازه دهید ‏به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار موجب می‌شود که آب لیمو، طعم پیاز را تا حدی خنثی کند.‏‎
کالری : 28 | چربی : 0.2g | پروتئین : 0.5g | کربوهیدرات : 6.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.7g | شکر : | نمک : 133mg
زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 65 دقیقه

منبع : www.cookingmagazine.ir

۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۷:۵۷
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.