مواد لازم:
- ۱ عدد پیاز، خردشده
- ۲ قاشق چایخوری کچاپ
- ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
- ۱ قاشق سوپخوری شکر سفید
- کمی نمک
- ۱ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خردشده
- ۱ قاشق چایخوری برگ شنبلیلهی تازه، خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
طرز تهیه:
- در کاسهای متوسط، پیاز و کچاپ را خوب مخلوط کنید تا پیازها رقیق شوند و سس کچاپ به خورد پیازها برود. آب لیمو را به آنها بیافزائید. مواد را با شکر، گشنیز، شنبلیله و پودر چیلی طعمدار نمائید و کاملا هم بزنید. درب کاسه را پوشانده و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار موجب میشود که آب لیمو، طعم پیاز را تا حدی خنثی کند.
منبع : www.cookingmagazine.ir