oil2

 

بسیاری از افراد برای تهیه کردن غذ ا از روغن زیتون استفاده می‌کنند،ولی چه چیزی می‌تواند جایگزین آن شود

به گفته سایتهای معتبر پزشکی از جمله سایت دیلی میل چربی اشباع شده روغن کلزا در  مقابل  روغن زیتون (3/14 درصد) 6 درصد است؛ هم‌چنین اسیدهای چرب امگا 3 در آن 10 برابر زیادتر و ویتامین E هم در آن 50 درصد بیش‌تر است.
روغن کلزا یکی از سالم‌ترین روغن‌ها است اما نگرانی موجود درباره‌اش این است که موقع داغ شدن، زود شروع به دود کردن می‌کند. این اتفاق وقتی می‌افتد که اسیدهای چرب موجود در روغن اکسیده می‌شوند و رادیکال‌های آزاد خطرناک درست می‌کنند. روغن کلزا خیلی بخار می‌کند، بنابراین از آن برای سرخ کردن یا کباب کردن استفاده کنید.

منبع : www.salamaneh.com