ویتامین آ موجود در این ادویه به قدرت بینایی فرد کمک میکند. نقش برگ بو در پیشگیری از دیابت : خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک میکند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است. دَم کرده برگهای این گیاه دارویی را برای برطرف شدن عفونتهای رودهای موثر میدانند.
نوشیدن دَم کرده برگ بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری میکند. اصغر نقشی افزود: آنزیمهای موجود در آن با شکستن پروتئینها و کمک به هضم غذا، علائم اختلالات گوارشی را کاهش میدهد و ناراحتی معده را درمان میکند.
برای رفع لکههای غیر طبیعی پوست، باید میوه برگ بو را به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روی لک قرار داد. نقشی با اشارهای به ترکیبات معدنی برگ بو ادامه داد: این ادویه منحصر بفرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.