food0

مواد لازم :

مرغ چرخ شده 500 گرم

آرد سوخاری 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

جعفری مقداری

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل

مواد داخلی:

اسفناج مقداری

فلفل قرمز 2 عدد

قارچ 1 کاسه

نمک

روغن مایع نصف لیوان

سس:

گوجه فرنگی 3 عدد

رب 1قاشق مربا

روغن زیتون 3 قاشق

سیر 2 حبه

نمک

آویشن

آب جوش 1 استکان

رویه:

پنیر پیتزای رنده شده

طرز تهیه:

کوفته :

پیاز رنده شده آبش را می گیریم.

جعفری را ریز خرد می کنیم.

در یک ظرف مرغ چرخ شده, پیاز, تخم مرغ,آرد سوخاری, نمک و فلفل خوب هم میزنیم کوفته دراز و گود درست کرده و در سینی فر می چینیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ میکنیم

مواد داخلی:

قارچ, فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم.

اسفناجها ر ا خرد میکنیم

در نابه نصف لیوان روغن میریزیم داخلش فلفل قرمز و قارچ ریخته تفت میدهیم سپس اسفناجها را ریخته 5 دققیقه دیگر هم تفت می دهیم نمک ریخته از حرارت بر میداریم.

داخل کوفته ها را از مواد اسفناجی پر میکنیم

سس:

گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم.

سیر را له میکنیم

در تابه روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی و رب می ریزیم و تفت می دهیم و سیر ریخته هم میزنیم سپس آویشن , نمک, آب جوش ریخته و میپزیم این سس را روی کوفته ها میریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و  در فر 200 درجه  بمدت 10 دقیقه قرار داده تا پنیرها ذوب شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.