مواد لازم :
مرغ چرخ شده 500 گرم
آرد سوخاری 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
جعفری مقداری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل
مواد داخلی:
اسفناج مقداری
فلفل قرمز 2 عدد
قارچ 1 کاسه
نمک
روغن مایع نصف لیوان
سس:
گوجه فرنگی 3 عدد
رب 1قاشق مربا
روغن زیتون 3 قاشق
سیر 2 حبه
نمک
آویشن
آب جوش 1 استکان
رویه:
پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه:
کوفته :
پیاز رنده شده آبش را می گیریم.
جعفری را ریز خرد می کنیم.
در یک ظرف مرغ چرخ شده, پیاز, تخم مرغ,آرد سوخاری, نمک و فلفل خوب هم میزنیم کوفته دراز و گود درست کرده و در سینی فر می چینیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ میکنیم
مواد داخلی:
قارچ, فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم.
اسفناجها ر ا خرد میکنیم
در نابه نصف لیوان روغن میریزیم داخلش فلفل قرمز و قارچ ریخته تفت میدهیم سپس اسفناجها را ریخته 5 دققیقه دیگر هم تفت می دهیم نمک ریخته از حرارت بر میداریم.
داخل کوفته ها را از مواد اسفناجی پر میکنیم
سس:
گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم.
سیر را له میکنیم
در تابه روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی و رب می ریزیم و تفت می دهیم و سیر ریخته هم میزنیم سپس آویشن , نمک, آب جوش ریخته و میپزیم این سس را روی کوفته ها میریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و در فر 200 درجه بمدت 10 دقیقه قرار داده تا پنیرها ذوب شود