recipe-food

این  غذایی که تهیه میکنیم   تمام طعم های مدیترانه ای را دارد و بسیار ایده آل است

مواد لازم:

۴ عدد فلفل دلمه قرمز (نصف شده و بدون دانه)
۵۰ گرم ماهی آنچوی (ترجیحا کنسرو آن)
۸ عدد گوجه گیلاسی (نصف شده)
۲ حبه سیر (خرد شده)
۲ شاخه کوچک رزماری
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنین (اگه از اجاق گاز استفاده میکنین حرارتش رو روی ۱۴۰ درجه سانتگراد تنظیم کنین) . فلفل دلمه ها رو داخل ظرف مخصوص پخت قرار داده و اگه از کنسرو آنچوی استفاده میکنین، کمی از روغنش رو داخل ظرف بریزین، بعد دو طرف فلفل رو برای ۴۰ دقیقه سرخ کنین، در بین این زمان یکبار فلفل ها رو بچرخونین و البته یادتون باشه که فلفل ها نباید بیش از حد نرم بشن.

ماهی های آنچوی رو از درازا به هشت قسمت ببرین و بعد نصفه گوجه، مقداری سیر، رزماری، دو تکه آنچوی داخل هر فلفل بذارین. روی اون روغن زیتون بریزین، و برای ۳۰ دقیقه دیگه سرخش کنین تا گوجه ها نرم شده و فلفل پر از آبی خوشمزه بشه.

این غذا رو میتونین بذارین سرد بشه یا اینکه گرم سرو کنین.