متاسفانه با شیوع موارد سردرد های عصبی در بین کودکان متخصصین مغز و اعصاب به فکر چاره و راههای درمانی برای پیشگیری از این عارضه در اطفال افتاده اند.
متاسفانه به دلایلی نظیر استرس، افسردگی، اضطراب و الگوهای نادرست زندگی اعم از رفتاری و غذایی موارد سردرد عصبی در میان کودکان افزایش یافته است.
سعید ترابیانزاده متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: سردرد عصبی یک عارضه بسیار مهم است که درصد زیادی از افراد جامعه به آن دچار هستند و بیتوجهی به درمان این سردرد عواقب منفی قابل ملاحظهای میتواند به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به کاهش سن شیوع سردردهای عصبی تاکید کرد: متاسفانه به دلایلی نظیر استرس، افسردگی، اضطراب و الگوهای نادرست زندگی اعم از رفتاری و غذایی موارد سردرد عصبی در بین کودکان افزایش یافته است.
ترابیانزاده گفت: در هنگام بروز اختلالات روحی و روانی به ویژه استرس عضلات شانه، گردن و فک گرفتگی پیدا میکند و روی عروق خونی فشار زیادی وارد میآورد.
وی یادآور شد: وقتی بر روی عروق خونی فشار میآید درد از طریق اعصاب عروق به مغز منتقل شده و احساس درد به وجود میآید.
ترابیانزاده با اشاره به راههای پیشگیری یا کاهش شدت سردرد عصبی به ویژه در بین کودکان خاطرنشان کرد: پرهیز از نشستن طولانی مدت در یک مکان پرهیز از مصرف غذاهایی که به آن حساسیت داریم جلوگیری از پایین آمدن قند خون، داشتن خواب کافی مایعات و پرهیز از استرس اضطراب و افسردگی از جمله مهمترین راهکارهای مقابله با سردرد عصبی است.
باشگاه خبرنگاران