زردچوبه (turmeric)، ادویه ای زرد رنگ که استفاده از آن در پخت و پز بسیار متداول است! یک تحقیق به تازگی ادعا کرده که این ادویه می تواند به درمان سرطان دهان که توسط یک ویروس ایجاد می شود کمک کند.
این تحقیق اشاره می کند: یکی از مواد تشکیل دهنده فعال این گیاه، آنتی اکسیدانی به نام کورکومین (curcumin) است که به نظر می رسد اثر سرکوب کننده ای در فعالیت ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) دارد.
Alok Mishra (نویسنده تحقیق از دانشگاه اموری آتلانتا) می گوید: زردچوبه خواص ضدسرطانی و ضد ویروسی دارد. و طبق یافته های ما ، می توان گفت که برای سلامتی دهان هم مفید است.
HPV ویروسی است که رشد سرطان دهان گردن رحم را افزایش می دهد. هیچ درمانی برای آن نیست، اما یافته های جدید می گویند کورکومین ممکن است ابزاری برای کنترل در آینده باشد.
گروه تحقیقاتی Mishra ، اولین بار در سال 2005 به اثر کورکومین بر سلول های HPV و سرطان گردن رحم اشاره کردند. این آنتی اکسیدان (کورکومین) پیشرفت HPV را کند و میزان عفونت ناشی از HPV را کنترل کرد.
Mishra توضیحمی دهد: از آنجا که موارد مبتلا به سرطان دهان مرتبط با HPV در حال افزایش است، ما همین فرضیه را برای سرطان دهان آزمایش کردیم. این آزمایش به یافته های جالبی منجر شد.
تحقیق جدید حاکی از این است که کورکومین پیشرفت HPV در عفونت سلول های سرطانی دهان را کم کرده و عوامل سلولی AP-1 و NF-Kbرا تصحیح می کند.
این تحقیق در مجله the journal ecancermedicalscience منتشر شده است.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.