اگر مایلید افسردگی تان را کنترل و یا از بین ببرید به این توصیه های تغذیه ای دقت کنید و آان را به کار گیرید.
نحوه تغذیه در بروز و کنترل افسردگی بسیار مؤثر است.
به بیماران مبتلا به افسردگی توصیه میشود مواد غذایی حاوی پروتئین و کلسیم کافی مانند لبنیات مصرف کنند، زیرا استرسهای روانی موجب افت سطح نیتروژن و کلسیم خون میشود. بهتر است این بیماران در دوره درمان دارویی، پنیرهای محلی کهنه، جگر مرغ، سوسیس و کالباس یا ماهی دودی مصرف نکنند و به جای آن مصرف ماهی و گردو را به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ٣ افزایش دهند.
همچنین دریافت مقادیر کافی ویتامین D از آفتاب و منابع غذایی آن همچون زرده تخم مرغ موجب کاهش ابتلا به افسردگی میشود. از آنجا که مصرف کافئین، با یک فنجان قهوه یا چای فرد را با نشاط و سرزنده میکند، بهتر است هر از چند گاهی نوشیده شود، ولی چای و قهوه ممکن است فرد مبتلا به افسردگی را تحریک پذیر و عصبی کند.
پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی