درباره خاصیت لپه در این بخش اطلاعات کاملی را بدست می آوریم .آخرین تحقیقات انجام شده بیانگر اینست که ،لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و ازاین لحاظ برای بیماران دیابتی فوق العاده عالی است. لپه موجب می شود که کلیه های این بیماران خوب کار کند و چون حاوی آنتی اسیدان نیز هست برای کاهش فشار خون بالا بسیار خوب و مفید است
گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.
همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شود زیرا در اثر حرارت بسیاری از مواد مغذی آن از بین می روند.
منبع-http://www.hidoctor.ir