pistachios

همه از خاصیت پسته اطلاع دارند ، یکی از آجیل های  پرطرفدار است که در دسرها و بستنی ها یا در آجیل  خورده می شود. این گیاه به خانواده پسته ایان (Anacardiaceae) تعلق داره. در کنار خوشمزه بودنش فواید زیادی هم برای سلامتی داره.

سلامتی خون و سیستم ایمنی
پسته منبع عالی ویتامین B6 است که برای تولید هموگلوبین ضروریه و اکسیژن سلولها رو تامین میکنه. ویتامین B6 برای تقویت سیستم ایمنی ، تولید گلبولهای قرمز و سفید، حفظ سلامتی طحال و غدد لنفاوی لازم است. در واقع، کمبود ویتامین B6 توانایی بدن برای مبارزه با عفونت رو کاهش میده.

زیبایی پوست
پوستتون رو با خواص ویتامین E موجود در پسته غنی کنین، چون این ویتامین از پوست در برابر صدمات ناشی از پیری زودرس، اشعه های UV و سرطان محافظت میکنه.

بینایی
سلامتی چشمهاتون رو با خوردن پسته حفظ کنین چون حاوی دو نوع کاروتنوئید به نام های zeaxanthin و لوتین است که به ندرت در دانه های دیگه پیدا میشه. این کاروتنوئیدها به شکل آنتی اکسیدان آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد رو محدود می کنن. همچنین مصرف پسته با کاهش خطر رشد دژنراسیون ماکولا مرتبط است.

مفید برای دیابتی ها
پسته منبع خوبی از فسفر است (حدود ۶۰ درصد از مقداری که روزانه باید دریافت کنین). پسته برای تحمل گلوگز و شکستن پروتئین ها به اسیدآمینوها مفیده. پس اشخاص مبتلا به دیابت میتونن با خوردن یه مشت از این میوه خشک از فوایدش بهره مند بشن.

مفید برای کلسترول
این میوه خشک کلسترول بد (LDL) رو کاهش داده و کلسترول خوب (HDL) رو در بدن زیاد میکنه و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی کمک میکنه.