سینه مرغ یک عدد
پودر کاری یک قاشق غذا خوری
پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
ماست یونانی 3 قاشق غذا خوری
آووکادو کوچک یک عددخرد شده
زرد آلوی خشک 5 عدد خشک شده
آب یک دوم از لیمو
نان پیتا 2 عدد
طرز تهیه:
سینه مرغ را با پاپریکا و پودر کاری بپوشانید.
یک ساعت سینه مرغ را به حال خود بگذارید تا مزه دار شود.
سپس با یک چاقوی تیز به تکه های کوچکتر برش بزنید.
یک ماهی تابه شیاردار بردارید و روی حرارت بالا قرار دهید.
مرغ را بعد از مزه دار شدن ، در ماهی تابه قرا دهید و هر طرف آنرا 5 دقیقه سرخ کنید
سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
ماست ، زردآلو ، آووکادو ، دانه ها و آب لیمو ترش رادر یک کاسه با هم مخلوط کنید.
تکه های مرغ را در این مواد قرار دهید و با آن مخلوط کنید.نمک وفلفل را بیفزایید.
می توانید نان های پیتای خود را در ماکروفر تست کنید یا اگر تمایل ندارید این کار را انجام ندهید.
نان پیتا را باز کرده و مواد را درون آن قرار دهید .سپس با چاقو نان را به دو نیم کنید و میل نمایید.