مواد لازم :
تره فرنگی 500 گرم
هویچ متوسط 2 عدد
رب انار 3 قاشق
روغن زیتون 1 استکان
قند 1 عدد
برنج 2 عدد
پیاز 1 عدد
سس تند 1 قاشق
آب جوش 1.5-2 لیوان
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد میکنیم. برنج را شسته آبکش میکنیم. تره فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم. هویجها را خرد میکنیم. در قابلمه روغن زیتون و پیاز را می ریزیم تا پیازها طلایی شود سپس هویچها را ریخته یکی دو دقیقه تفت میدهیم سپس سس را ریخته و هم میزنیم.سپس تره فرنگی, نمک, فلفل قرمز و قند را ریخته هم میزنیم درب قابلمه را میریزیم وقتی رنگ تره فرنگی ها تغییر کرد و آب انداخت در حرارت کم میپزیم دروسط تره فرنگی ها جا باز کرده و برنج را میریزیم کم آب ریخته تا روی تره فرنگی را بگیرد وقتی جوشید در حرارت کم 20 دقیقه وقتی ولرم شد رب انار می ریزیم سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.