مواد لازم برای خمیر:
750 گرم بلغور
تخم مرغ 1 عدد
رب 1 قاشق
آرد 2 قاشق
پاپریکا و نمک و فلفل سیاه
آب جوش 1 لیتر
مواد لازم برای داخل کوفته:
گوشت چره کرده کم چرب 500 گرم
نخود پخته 2 لیوان
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1عدد
روغن زیتون
کره
جعفری
پاپریکا و فلفل سیاه و نمک
سس:
رب 2قاشق
آب لیموی تازه نصف عدد
پاپریکا
روغن زیتون
کره
نمک
طرز تهیه:
مواد داخلی:پیاز و جعفری را ریز خرد میکنیم. در تابه روغن زیتون ریخته پیاز را تفت میدهیم و گوشت چرخ شده را ریخته سپس نخود را ریخته بقیه مواد داخلی را هم ریخته 2 دقیقهدیگر سرخ میکنیم و میگذاریم سرد شود
خمیر:
در یک کاسه بلغور را ریخته و آب جوش را ریخته و دربش را میگذاریم 10 دقیقه بعدهمه مواد را ریخته و بمدت نیم ساعت ورز میدهیم تکه هایی به ان د ازه یک نارنگی برداشته و از داخلش مواد داخلی را گذاشته و میبندیم. در قابلمه آب و نمک و میجوشانیم و 5 دقیقه کوفته ها را داخل آن می پزیم
در تابه کره و روغن زیتون, ری ریخته کمی تفت داده سپس پاپریکا, آب لیمو ترش و نمک را ریخته کمی آب ریخته سس را روی کوفته می ریزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.