fruit
 آب  برای اکسیژن رسانی بدن بسیار لازمست. بدن  نمی تواند  بدون آب کافی وظایفش را انجام دهد،  60 درصد از وزن بدن  انسان را آب تشکیل می دهد. آب  نقش های حیاتی در بدن دارد، از سم زدایی  گرفته  تا جذب مواد مغذی .کارشناسان  آب کافی  را  در طول روز به  هیدرانه نگه

داشتن بدن توصیه میکنند. با این حال، آب  تنها راه برای هیدراته نگه داشتن بدن نیست.شما می توانید میوه های سرشار از آب در رژیم غذایی خود برای هیدراتاسیون  استفاده کنید. با توجه به موسسه پزشکی، 20 درصد از آب بیشتر مردم از مواد غذایی می آید.خوردن میوه های سرشار از آب بیشتر است . چنین میوه کم کالری هستند و  به کاهش وزن کمک میکند. آنها سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیبر است که برای سلامتی مهم هستند. میوه های سرشار از آب نیز سموم را از بدن دفع میکنند.  . شما می توانید میوه  خام بخورید ، و  یا آب میوه بنوشید.خوردن چهار وعده می وه  و یا در حدود 2 فنجان  آب میوه در روز برای هیدراته کردن بدن خوبست. با این حال، مراقبت  باشید که بیش از حد میوه مصرف نکنید، چون برخی ازمیوه ها پرکالری هستند
در اینجا 10 میوه پر آب را معرفی میکنیم
watermelon
1. هندوانه

محتوای آب: 92٪

هندوانه یکی از بهترین میوه های پر آب است.  شامل کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم  است  که  بدن را هیدراته نگه می دارد.با توجه به تحقیقات انجام شده  در سال 2009 توسط دانشکده پزشکی دانشگاه آبردین محققان، توصیه میکنند بعد از ورزش دو  لیوان آب هندوانه بنوشند.علاوه بر این، هندوانه منبع خوبی از ویتامین های A و C ، بتاکاروتن و لیکوپن است، برای تناسب اندام و سلامتی خوبست. لیکوپن نیز از بدن در برابر اشعه ماورای بنفش (UV) نور محافظت می کند.شما می توانید هندوانه  را به سالاد میوه  اضافه کنید. حتی می توانید  یک پارچ آب در یخچال  گذاشته و مکعب های هندوانه یخی گذاشته و بخورید

strawberry
2. توت فرنگی
محتوای آب: 92٪

همه انواع توت ها  برای هیدراتاسیون خوب هستند، اما توت فرنگی  92 درصد آب دارد. همچنین حاوی ویتامین C، پتاسیم، فیبر و اسید فولیک است.علاوه بر این، انواع توت ها ، بدون چربی، کلسترول، مواد غذایی کم کالری. توت فرنگی خواص درمانی زیادی دارد، از اثرات ضد پیری گرفته تا  سلامت قلب و عروق.بزرگسالان و همچنین کودکان  توت فرنگی را دوست دارند و  خوردن آن  به عنوان یک میان وعده خوبست.علاوه بر  این توت فرنگی، زغال اخته،  و تمشک هم آب زیادی دارد

grapefruit
3. گریپ فروت

محتوای آب: 91٪

این میوه بسیار آبدار،  است. گریپ فروت همچنین از کم شدن آب  بدن جلوگیری میکند.آب بالایی دارد فیبر محلول و ویتامین C  دارد و حاوی مقادیر کمتری از ویتامین B کمپلکس، E و  K است.این میوه  همچنین دارای کلسیم، فولات، فسفر، پتاسیم  است.مصرف  منظم  گریپ فروت می تواند سطح انسولین خون را کاهش داده ،  به کنترل اشتها کمک میکند،  در برابر سرماخوردگی محافظت کرده، به کاهش وزن کمک میکند، پوست  را زیبا میکند.خوردن نصف گریپ فروت در صبحانه و یا روزانه یک لیوان آب گریپ فروت تازه بنوشید. این میوه  با برخی از داروها مانند داروهای فشار خون نباید مصرف شود

cantaloupe
4. طالبی
بیشتر از 90 درصد آب دارد.طالبی  مواد مغذی بسیار خوب و ویتامین C و پروتئین، فیبر، فولات، کلسیم و آهن داردمصرف مرتب طالبی خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد،  پوست و مو  را سالم نگه می دارد.  همچنین  در برابر  بیماری ها و سرماخوردگی بخصوص  سرطان محافظت میکند  می توانید  مقداری از یخ به آب طالبی تازه ریخته و یک نوشیدنی باطراوت درست  کنید.  همچنین می توانید  ازطالبی سوپ سرد و خوشمزه درست کنید
peaches
5. هلو

محتوای آب: 88٪

هلو تازه و آبدار  منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها  می باشد.هلو حاوی ویتامین C و K و همچنین فیبر، پتاسیم، فولات، آهن، منیزیم، فسفر و منگنز است.کالری کم  دارد  به مبارزه با چاقی کمک کرد ه  و از بیماری های  دیابت، سندرم متابولیک و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری میکند.می توانید هلو رسیده را به شربت آبلیمو بریزید، بعنوان  نوشیدنی با طراوت میل کنید. یا  هلو قطعه قطعه  شده را به بلغور جو دوسر ، ماست و غلات و حبوبات بریزید و سرد میل کنید 

pineapple

6. آناناس

محتوای آب: 87٪

آناناس هم جزو میوه هایی است که آب زیادی دارد شامل  مواد مغذی، از قبیل ویتامین های A و C، تیامین، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منگنز، فولات و فیبر است.آناناس همچنین فواید  بسیار برای سلامتی دارد. علاوه بر این،  سدیم و چربی کم  دارد.این میوه آبدار و گوشتی بدن  را هیدراته  کرده و  سموم مضر را از بین می برد. علاوه بر این، آناناس  سیستم ایمنی بدن  را افزایش می دهد هضم غذا، ر ا آساتن میکند   برای سلامت چشم  خوب است و استخوان ها را قوی و محکم میکندشما می توانید  با آب آناناس تازه  بستنی یخی درست کنید  برای روزهای گرم تابستان بسیار خوبست  . شما همچنین می توانید آن را به عنوان یک میوه بخورید و یا  به سالاد میوه اضافه کنید،و یا از آن سوپ درست کنید
orange
7. پرتقال

محتوای آب: 87٪

کم کالری اما سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین های B و C و همچنین کلسیم، منیزیم، نیاسین، پتاسیم، فسفر، منگنز، کولین، سلنیوم و مس می باشد

این میوه خوشمزه با عطر و طعم و بوی نشاط بخشی  که دارد می تواند از کم شدن آب  بدن پیشگیری کرده و انسان را سالم نگه دارد. مصرف منظم  آن می تواند سیستم ایمنی بدن  را تقویت کند،  پوست  را زیبا کرده،  قلب را سالم نگه میدارد ،  سطح کلسترول را کاهش داده  و از بیماری سرطان پیشگیری میکندخوردن  روزانه 1 تا 2، عدد پرتقال یا یک لیوان آب پرتقال تازه خوبست. شما همچنین می توانید پرتقال  را به ، سوپ، خورش، کوکتل و سالاد بریزید

این میوه  اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدان قوی دارد
apricot

8. زردآلو

محتوای آب: 86٪

زردآلو برای جلوگیری از کم آبی بدن خوبست.همچنین منبع خوبی از ویتامین های A و C، مس و کاروتنوئید هستند است. این میوه کم کالری نیز حاوی مقدار قابل توجهی از  فیبر نامحلول و محلول.زردآلو  به  تنظیم ضربان قلب، پیشگیری از بیماری قلبی، کاهش سطح کلسترول بد و  محافظت در برابر بسیاری از انواع سرطان ها کمک میکند.یک میان وعده سالم است. شما همچنین می توانید زردآلو  را قطعه قطعه کرده به سالاد بریزید  یا به بلغور جو دوسر یا غلات اضافه کنید.
plums
9. آلو

محتوای آب: 85٪

در طول تابستان  بدن را هیدراته نگه میدارد. این میوه منبع خوبی از پتاسیم،  است که  آب کافی در بدن نگه می دارد 

شامل  مواد مغذی سالم، مثل ویتامین A، C، K و B و همچنین آهن، فسفر، منیزیم، کلسیم و فیبر در رژیم غذایی. آنها همچنین کم کالری می باشد.
مصرف منظم  آلو می تواند  فشار خون بالا را کنترل کرده، خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد،  در برابر سرطان  محافظت کند و  از سوء هاضمه، آنفلوانزا و مشکلات مربوط به اضطراب بکاهد.خوردن چند آلو رسیده به عنوان یک میان وعده  سالم است. شما همچنین می توانید قطعات آلو را  به سالاد میوه،مخلوط کنید یا  آب آن را با میوه های دیگر مخلوط کرده بنوشید
10. سیب

محتوای آب: 84٪

سیب حاوی مواد مغذی مهم مانند ویتامین C و B کمپلکس (ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B6)، فیبر د، کلسیم، پتاسیم، فسفر  دارد

این میوه  سیستم ایمنی بدن، را افزایش داده   ،  برای سلامت قلب خوبست ، باعث می شود پوست سالم باشد. همچنین می تواند خطر ابتلا به سرطان، فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد.

سیب را با پوست برای صبحانه بخورید. شما همچنین می توانید سیب را به سالاد بریزید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد