Message about excessive salt consumption.

بر اساس تحقیقات امروزی  استفاده کم از  نمک احتمال مبتلا شدن به سردرد را تا یک‌ سوم  تقلیل میدهد.اشخاصی که مقدار نمکی  که استفاده میکنند را تا 3 گرم کاهش می‌دهند، کمتر به سردرد مبتلا می‌شوند.
بنا به گفته محققان، کاهش میزان استفاده از نمک به خاطر تنظیم فشار خون میزان ابتلا به سردرد را کاهش می‌دهد. حتی افرادی که به فشار خون بالا مبتلا نبودند با کاهش میزان مصرف نمک کمتر به سردرد دچار شدند. همچنین تغییر رژیم غذایی از سالم به ناسالم تأثیری بر روی سردرد ندارد.
در این پژوهش که بر روی 400 نفر روی صورت گرفت. از این افراد خواسته شد به‌صورت اتفاقی از دو نوع رژیم با چربی پایین و رژیم غذایی غربی استفاده کنند. در ابتدا آن‌ها غذا را با 9 گرم نمک خوردند سپس از آن‌ها خواسته شد غذای خود را با 6 گرم و در آخر به 3 گرم کاهش دهند.
محققان دریافتند کاهش میزان نمک در روز میزان ابتلا به سردرد را تا 31 درصد کاهش می‌دهد.

منبع : www.salamaneh.com