اگر تمایل به استفاده از بادام خام دارید ولی دلتان نمی خواهد یک شب قبل آن را در آب بیانندازید تا خیس شود و پس زمانش فرا رسیده که کمی تجدید نظر کنین. این کار را انجام دادع فقط به علت عطر و مزه اش نیست بلکه زمانی ابادام خیس خورده و خام را انتخاب میکنیم که موضوع سلامتی مطرح است
چرا بادام خیس خورده بهتره؟
خیلی از افراد نمیدونن که پوست قهوه ای بادام حاوی تانین است که جذب مواد مغذی رو مهار میکنه. وقتی بادام خیس میخوره پوستش به راحتی کنده شده و اجازه میده این دانه مواد مغذیش رو آزاد کنه. خیس خوردن بادام به هضمش هم کمک میکنه، چون آنزیم لیپاز (lipase) آزاد میکنه که برای هضم چربی ها مفیده.
بادام همچنین به کاهش وزن هم کمک میکنه. چون حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است که اشتها رو کنترل کرده و باعث احساس سیری میشه. بادام خیس خورده منبع خوبی از آنتی اکسیدان هاست و در برابر آسیب های رادیکال های آزاد مقاومت کرده و از پیری زودرس پیشگیری میکنه. بادام خیس خورده حاوی ویتامین B17 و اسیدفولیک است که برای مبارزه با سرطان عالی بوده و نقائص هنگام تولد رو کاهش میده. پس ارزشش رو داره که امتحانش کنین.
یادتون باشه که بادام رو در طول شب خیس کنین تا سهم روزانه تون از مواد مغذی رو دریافت کنین.