این شیرینی برای 4-6 نفر است و در عرض 35 دقیقه آماده می شود
مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
کنجد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
آرد 5 قاشق
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
پودر قند
طرز تهیه:
کنجد را در تابه تفت میدهیم. دقت کنید زیاد تفت ندهید چون تلخ می شود سپس در ربوت آن را پودر میکنیم. سپس تخم مغهاع آرد , شکر, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم و خوب هم میزنیم. خمیری چسبنده و نرم بدست می آید برا ی اینکه بدست نچسبد خیلی کم روغن یا آب بدست می زنیم . خمیرهایی به اندازه گردو برداشته و گرد می کنیم سپس در پودر قند می غلطانیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم در فر از قبل گرم شده 10 دقیقه می پزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد