مواد لازم
- 1 ق س روغنزیتون
- 1 عدد پیاز متوسط خردشده
- 1 عدد ساقه کرفس
- 4 /1 پیمانه فلفل دلمهای قرمز خردشده
- 2 عدد سیر رنده شده
- 2 عدد پیازچه خردشده
- 3 پیمانه آب مرغ
- 1 پیمانه ذرت کنسروی
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2 پیمانه شیر
- 1 ق س آرد
- 2 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و ریش شده
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، کرفس، فلفل دلمهای قرمز و سیرها را داخل آن بریزید و مواد را خوب باهم تفت دهید تا سبزیها نرم شوند. حالا پیازچههای خردشده را هم بریزید و کمی با بقیه مواد تفت دهید.
2. حالا آب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید سپس ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر هم مواد را روی حرارت بگذارید بماند.
3. در یککاسه کوچک آرد را بریزید سپس شیر را به به آرد اضافه کرده و به هم بزنید. حالا مخلوط آرد و شیر را به مواد سوپ اضافه کنید. در این زمان تکههای مرغ، نمک و فلفل را هم داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا شیر کاملاً گرم شود سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سوپ غلیظ شده و جا بیفتد سپس آن را سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر می خواهید سوپ زودتر آماده شود، به جای مرغ می توانید از قارچ استفاده کنید. به این صورت که قارچ ها را به صورت دلخواه خرد کرده و همان زمان که مرغ را به سوپ اضافه میکردید،به جای آن قارچ بریزید.
منبع : مجله آشپزی مثبت