اگر گیاهخوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه میخواهد در این بخش با ما همراه باشید برای درست کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید بلکه بدون گلوتن، محصولات لبنی و قند می توانید آن را با خیال راحت استفاده کنید بحتی اضافه وزن هم نمی آورد چون هر بخش آن تنها ۵۹ کالری دارد. علاوه بر این، هر تکه آن شامل دو گرم پروتئین و فیبر نیز هست.
فقط کافی است همه ی مواد را با هم در غذاساز بریزید و در ماهیتابه فشرده کنید، در یخچال بگذارید تا سفت شود و در عرض یک ساعت، می توانید این براونی لذیذ را بخورید. اگر آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی بخورید، فوق العاده می شود.
براونی مخصوص گیاهخواران، بدون نیاز به پخت
مدت زمان پخت: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
ارزش غذایی
• کالری: ۵۹
• مجموع چربی: ۲٫۷ گرم
• چربی اشباع: ۰٫۵ گرم
• کلسترول: ۰ میلی گرم
• سدیم: ۲۱ میلی گرم
• پتاسیم: ۸۷ میلی گرم
• کربوهیدرات: ۸ گرم
• فیبر غذایی: ۱٫۳ گرم
• قند: ۲٫۲ گرم
• پروتئین: ۱٫۷ گرم
مواد لازم
• ۲ پیمانه جو پرک
• ۱ پیمانه بادام هندی خام
• ۸ عدد خرما بدون هسته
• یک سوم پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده
• کمی نمک
• ۱ عدد موز رسیده
• یک چهارم پیمانه پوره سیب
• یک چهارم پیمانه گردو خرد شده
طرز تهیه
۱- جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.
۲- موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.
۳- روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.
۴- مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی خمیر گردو بپاشید و آن ها را داخل خمیر بفشارید.
۵- ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.
منبع : baghdaroo.com