این یک رسپی مکزیکی با طعم آووکادو دارد که به عنوان یک چاشنی و سس سالاد و ساندویج خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
• 2 عدد آوکادو رسیده
• 1/4 فنجان گوجه فرنگی ریز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
• 1 قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده
• 1 قاشق چایخوری فلفل سبز ریز خرد شده
• آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
• 1 قاشق غذاخوری خامه
• نمک
طرز تهیه :
• آووکادو را از وسط نصف کرده. دانه آن را در آورده
• در یک کاسه ریخته، یا با استفاده از یک چنگال یا گوشت کوب له میکنیم.
• تمام مواد را مخلوط میکنیم و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.