خرما و انار وقتی با هم ترکیب می شوند به بدن شادی و نشاط می دهد. دانشمندان همچنین معتقدند با این ترکیب می توان از بسیاری از بیماریها پیشگیری کرد البته این دو باید باهم ترکیب شود نه جداگانه مصرف شود.پزشکان توصیه میکنند که این ترکیب شامل یک فنجان آب انار طبیعی و تعداد انگشت شماری خرما، یکی از سالم ترین نوشیدنی های جهان است، سه بار در هفته کافیست علاوه بر این که از بیماریهای قلبی پیشگیری میکند کلسترول خون را پایین آورده و رگهارا تمیز میکند
محققان میگویند مصرف یک لیوان آب انار و خرما در طول روز میتواند تا 33 درصد احتمال ابتلا به ناراحتیهای قلبی را کاهش دهد. پژوهشگران بعد از مطالعه روی سلولهای خونی موشهایی که به کلسترول بالا مبتلا بودند و بررسی تاثیری که مخلوط آب انار و خرما میتواند بر میزان کلسترول خون بگذارد اعلام کردند، مخلوط این آبمیوه تا 33 درصد استرس اکسیداتیوی را در دیواره عروق کاهش داده و سبب کاهش 28 درصد کلسترول خون میشود. طبق تحقیقی که مشروح آن در مجله Food & Function منتشر شده است، میزان تاثیر این آبمیوه وقتی همزمان و همراه با دانههای انار مصرف شود بیشتر است. انار میوهای غنی از آنتیاکسیدانهای فنولیک است که از روند اکسیداسیون سلولهای بدن جلوگیری کرده و جلوی استرسهای اکسیداتیو را میگیرد. در ضمن این میوه ضد سرطان بوده و بین 40 میوهای قرار میگیرد که میتواند از شکل گرفتن تومورهای سرطانی در بدن پیشگیری کند. خرما نیز غنی از آنتیاکسیدانهای پلیفنولیک است و از سلولهای بدن در برابر رادیکالهای آزاد ناشی از کلسترول بد محافظت میکند. خرما غنی از ویتامین هایB2, B3, B5 et B6 است و میزان کمی ویتامین C دارد.
منبع : www.salamdr.com