محققان کالج استکهلم، مجموعه ای از پژوهشها را انجام دادند و بیان کردند مفیدترین شیرینی ها مانند ژله، مربا و مارمالاد است، چونکه آنها شامل مقدار زیاد پکتین- مادهای که داری منفعتهای طبیعی نیرومندی هستند.
به گفته کارشناسان، پکتین دارای خواص جاذب بسیار بالا شدیدتر از زغال فعال شده سلولز کریستالی و سایر مواد مشابه است. در نتیجه این خاصیت، پکتین، نمکهای سنگین، سرب و سایر مواد مضر را از بدن خارج میکند.
در آزمایشات بر روی حیوانات، محققان دریافتند مارمالاد میتواند وضع کبد را، حتی درصورت ابتلاء به هپاتیت بر اثر مسمومیت با مواد شیمیایی سمی، بهبود بخشد. پکتین به خروج مواد شیمیایی مضر از کبد ( در صورت مسمومیت با این مواد مضر ) کمک میکند.
همچنین، به گفته متخصصان سوئدی، علاوه بر مارمالاد و مربا، پکتین به مقدار زیادی را میتوان در آب میوهها و سبزیجات همراه با گوشت آنها پیدا کرد.
به علاوه، این ماده در چغندر، هویج، فلفل، کدو، بادمجان، سیب، به، آلو، آلبالو، گلابی و تعدادی از سایر محصولات نیز موجود است.
یادآور میشود، همانطور که تحقیقات قبلی نشان دادن، پکتین، نه تنها، سموم در بدن را جذب میکنند، بلکه سطح کلسترل مضر در خون را نیز کاهش میدهد.
منبع :http://www.yjc.ir