طبق تحقیق جدیدی که در این زمینه انجام شده، پروبیوتیک ها، این باکتری های مفیدکه در ماست وجود دارند می توانند تب یونجه (یا حساسیت فصلی) را از ما دور کنند.
این یافته ها براساس آنالیز جدیدی از 23 تحقیق است که بیشتر از 1900 نفر را بررسی کرده اند.
پزشکان می گویند، در بررسی های انجام شده، 17 تحقیق نشان دادند که استفاده از پروبیوتیک ها برای تب یونجه در مقایسه با استفاده از دارونما، فواید بالینی قابل توجهی داشته است.
محققان می گویند: این یافته ها نشان داد که پروبیوتیک ها پتانسیل تغییر شدت و علائم بیماری و کیفیت زندگی فردی که به رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی یا تب یونجه)مبتلاست را دارند.
نتایج تحقیق مثبت گزارش شده و هیچ عارضه جانبی قابل توجهی وجود نداشت.
در هر حال، آنها توصیه های کم برای استفاده از پروبیوتیک ها به عنوان درمانی رایج برای افرادی که از این شرایط رنج می برند متوقف کردند.
طبق داده های NHS ، تب یونجه از بین 5 نفر روی یک نفر در نقطه ای از زندگیش تاثیر می گذارد.
گرده، پودری است که توسط گیاهان به عنوان بخشی از چرخه تولید مثل منتشر شده و حاوی پروتئینی است که می تواند باعث تورم بینی، چشم ها، گلو و سینوس ها شده و آنها را تحریک کند.
اگر در شروع سال به تب یونجه مبتلا می شود، پس به احتمال زیاد به گرده درختان حساسیت دارید، و اگر مشکل زیادی در تابستان دارید، پس احتمالا به گرده های چمن ها حساس هستید.
در کودکی، پسران بیشتر از دختران در معرض این حساسیت هستند، در حالی که در بزرگسالی، زنان و مردان به طور برابری تحت تاثیر این شرایط قرار می گیرند.
محققان می گویند: پروبیوتیک ها نشان دادن که علاوه بر تب یونجه می توانند علائم سایر بیماری های التهابی مثلدرماتیت (التهاب پوست) و سندرم روده تحریک پذیر را نیز بهبود دهند.
محققان معتقدند که ممکن است پروبیوتیک هاکه باعث تغییر تعادل باکتری ها در روده می شوند، روی فعالیت سلول های T(یک نوع گلبول سفید که در سیستم ایمنی ما وجود دارد)تاثیر بگذارند، اگرچه این مکانسیم تا کنون به طور دقیقی تعریف نشده است.
آنها می گویند که در حال حاضر درباره نقش پروبیوتیک در پاسخ انسان درک ضعیفی وجود دارد و به نظر می رسد مطالعاتی که روی این داده ها انجام شده باید در آینده بیشتر بررسی شوند.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.