food-mexic
زمانیکه  اسم املت  را می شنویم ناخوداگاه  املت گوجه فرنگی و تخم مرغ به یادمان می آید. درصورتی که مکزیکی ها همین املت را طور دیگری درست میکنند که ساده نیست و بسیار خوش طعم می شود. در زیر رسپی تهیه آن آمده است.

مواد لازم  برای 4 تا 6 نفر

  • 3 ق س روغن‌زیتون
  • 2 عدد سیر رنده شده
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 1 عدد فلفل قرمز خردشده
  • 1 ق چ فلفل پاپریکا
  • 5-4 عدد گوجه‌فرنگی خردشده
  •  2 /1 ق چ زیره
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • 2 ق س گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

1. در یک تابه مناسب مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را داخل آن بریزید و آنها را به مدت دو دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای، گشنیز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و آ به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید.2. حالا گوجه‌فرنگی‌های خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.

3. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن حفره‌ها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت 4 تا 8 دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.

فوت و فن

اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد می‌توانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.

منبع : مجله آشپزی مثبت