مواد لازم برای خمیرتارت
- 2 /1 پیمانه شکر
- 2 /1 1 پیمانه آرد
- 150 گرم کره
- 8 /1 ق چ نمک
- 3-2 ق س آب سرد
مواد لازم برای کرم کاستارد
- 2/1 و 1 پیمانه شیر
- 2/1 پیمانه پودر قند
- 1 ق س سر پر آرد
- 2 عدد زرده تخممرغ
- 1 ق س کره
- 8 /1 ق چ وانیل
- 1 ق س سر پر نشاسته ذرت
- مقداری توتفرنگی دو نیم شده
طرز تهیه:
3. این خمیر را به آرامی تا جایی ورز دهید که مواد به خوبی مخلوط شوند. اگر مواد بیشتر از حد ورز داده شود، خمیر تارت سفت میشود. خمیر را به مدت نیم ساعت در کیسه پلاستیکی در یخچال استراحت دهید.
4. سپس آن را درسطح آرد پاشی شده، با وردنه پهن کنید و به اندازه قالب برش بزنید. خمیر را در محفظه قالب پهن کنید. بعد از اینکه همه خمیر قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در کف تارت ایجاد کنید.
5. پس از آن قالب را در فر از پیش گرم شده با 200 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده ، بگذارید تارتها خنک شوند.
روش تهیه کرم کاستارد:
3. پس از آن کره را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. زمان دهید تا کرم سرد شود.
نکته: برای اینکه کرم تا زمانی که سرد می شود رویه نبندد، باید هر از گاهی آن را هم زد یا اینکه با محافظ غذا روی آن را پوشاند طوری که محافظ با سطح کرم تماس داشته باشد.
4. نانهای تارت را از قالب در آورده و در آنها کرم کاستارد بریزید. روی تارتها را با توت فرنگی نیمه شده و کمی خامه تزیین کنید.
یه جور دیگه
از کجا بخریم؟
– کرم کاستارد را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.