شیوه درست کردن سنتی این دسر معمولا با انجیر خش است که کالری و چربی فراوانی دارد. ولی در این رسپی ما از انجیر تازه استفاده کردیم تا این دسر کالریش زیاد نشود. و به عوض ریختن خامه از شیر کم چرب و آرد ذرت استفاده کردیم که کالریش کم باشد، در حالی که قوام خامه در آن حفظ شده است
طرز تهیه:
۴ فنجان شیر کم چرب
یک و نیم فنجان انجیر تازه (خرد شده)
۱ قاشق چایخوری آبلیمو
۱ قاشق چایخوری آرد ذرت حل شده در ۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
۲ قاشق غذاخوری شکر جایگزین
۴ تکه انجیر برای تزیین
طرز تهیه:
انجیرهای خرد شده رو توی یخچال بذارین تا خنک شه.
شیر رو در یه ظرف ریخته و بذارین جوش بیاد. روی شعله متوسط بذارین بجوشه و مدام هم بزنین.
آبلیمو رو قطره قطره به شیر اضافه کرده و در همین حین مدام هم بزنین. به مرور ذرات کوچیکی رو در شیر میبینین که باعث میشه دسر شما بافت های دانه داری داشته باشه. آبلیمو رو یکدفعه به شیر اضافه نکنین وگرنه همه ی شیر دلمه میشه و این اصلا خوب نیست.
مخلوط آرد و شکر جایگزین رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین و بذارین برای یک تا دو دقیقه دیگه بجوشه.
حالا اونو برای یک ساعت داخل یخچال بذارین تا خنک بشه.
انجیرهای خنک رو به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.
دسر رو با تکه های انجیر تزیین کرده و خنک سرو کنین.