امروزه توصیه برای مصرف ماهی بسیار زیاد شده است چون خواص بسیار زیادی دارد. با ارزتشتر از پروتئین های دیگر است حتی با ارزشتر از گوشت و مرغ است اما آیا هر نوع م اهی برای سلامتی خوب است؟
ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند. این خوراکی سرشار از پروتئین و چربی های مفید برای بدن است. باعث بهبود کارکرد مغز نیز می شود و به اصطلاح هوش را زیاد می کند. اما مساله این است که همه ماهی ها خوب نیستند. برخی از انواع آنها هستند که ضررشان بیشتر از مفید بودنشان است و باید از مصرف آنها پرهیز کنید.
گربه ماهی
گوشت این ماهی حاوی آنتی بیوتیکی است که برای بدن ضرر دارد.
مارماهی
گوشت این ماهی حاوی مقدار زیادی پیسیبی (نوعی ماده شیمیایی سمی) و جیوه است.
ماهى ماكرل
این ماهی شكم سپيد و پشت سبز رنگ با نوارههاى آبى دارد و بومى شمال اقيانوس اطلس است. گوشت ماکرل مقداری زیادی جیوه دارد.
روفی نارنجی
این ماهی نیز حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی بس (وارداتی از شیلی)
این ماهی نیز همچون روفی نارنجی حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
کوسه
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
میگوی وارداتی
میگوی وارداتی حاوی آنتی بیوتیک و پسماندهای شیمیایی است.
اره ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
تاج ماهی
حاوی مقدار زیادی جیوه است.
ماهی تن بلوفین
حاوی مقدار زیادی جیوه است و شکم آنها پر از ماهی های دیگر است.
منبع- برترین ها
سلام .خسته نباشید…
مطالب سودمند بود ، لذت بردیم
ولی وقتی اینهمه ضرر تو وجود این ماهیا هست چرا باید اجازه وارد کردنش به کشور صادر بشه… یعنی فقط باید به فکر جیب خودشون باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلامتی مردم کشک؟؟؟؟؟؟ ازون طرفم هی بیاین بشینین تو تلوزیون بگین ماهی بخورین ماهی خوبه…روراست بیاین بگین جیبم خالیه جیبمو پرکن… از همین تریبون تاسف خودمو واسه خودمو مردم مملکتم اعلام میکنم
با سلام
باتشکر از زحمات واطلاعات خوبی که در اختیار عموم قرار میدهید با امید موفقیت برای شما عزیزان