پنیر 300 گرم
نخم گشنیز یک دوم چای خوری
روغن گیاهی 5 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد خرد شده
زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده یک قاشق غذا خوری
فلفل سبز تند خرد شده یک عدد
سیر 3 حبه خرد شده
ادویه ماسالا یک دوم چای خوری
نمک به مقدار لازم
پودر چیلی یک قالشق چای خوری
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خرد شده یک دوم فنجان
اسفناج خرد شده و پخته شده 200 گرم
آب یک دوم فنجان
خامه 60 میلی لیتر
برگ کاری خرد شده یک دوم فنجان
طرز تهیه:
پنیر را به قطعات کوچک در آورید.
تخم گشنیز و دانه های زیره را با هم مخلوط کنید و در یک هاون بکوبید تا پودر شوند.
3 قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
دانه های پودر شده را داخل روغن بریزید و 30 ثانیه آنها را در روغن تفت دهید.
سپس پیاز ، زنجبیل ، فلفل تند سبز و سیر را اضافه کنید.
حرارت را کم کنید.درب ماهی تابه را بگذارید و 10 دقیقه مواد را بپزید.گاهی مواد را هم بزنید.
در این میان ، باقی مانده روغن را در یک ماهی تابه دیگر روی حرارت ملایم گرم کنید.
تکه های پنیر را اضافه کنید تا اینکه هر دو طرف آن سرخ و طلایی شود .سپس آنرا به یک بشقاب انتقال دهید .
ادویه ماسالا را با یک چهارم چای خوری نمک مخلوط کنید و روی پنیر بپاشید.
پودر چیلی و زرد چوبه را به ماهی تابه پیاز اضافه کنید و نمک وفلفل بزنید .
30 ثانیه صبر کنید ، سپس گوجه فرنگی ،پنیر سرخ شده و برگ کاری را اضافه کنیدو 10 دقیقه دیگر بپزید.
سپس اجاق را خاموش کنید و خورش را در ظرف بکشید و با برنج میل کنید.