از مرغ و سبزیجات سرخ‌ شده‌ غذای متفاوت درست کنید

Chicken-food

اگر از طرفداران غذای سرخ شده هستید این بهترین غذای سرخ‌ شده‌‌ایست که مزه آن  عین چیزیست که در رستوران‌های چینی وجود دارد. این غذا  با برنج سفید یا قهوه‌ای  خورده می شود

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم سینه‌ مرغ، بدون پوست و استخوان، مکعبی خردشده
  • ½فنجان سس صدف
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ۲ حبه سیر، له‌شده
  • ۱ عدد پیاز بزرگ، ریزشده
  • ½ فنجان آب
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری شکر سفید
  • ۱ قوطی( ۲۵۰ گرم) آب شاه‌بلوط
  • ۱ فنجان نخودفرنگی
  • ۱ عدد گل کلم بروکلی کوچک، ریز خردشده
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری نشاسته‌ی ذرت
  • ¼ فنجان آب

طرز تهیه:

  1. مرغ، سس صدف و سس سویا را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید تا مرغ‌ها به سس‌ها آغشته شوند و این مواد را کنار بگذارید.
  2. روغن نباتی را در ماهی‌تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید. سیر و پیاز را درون آن سرخ کنید؛ به مدت ۱ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا نرم شوند. مرغ‌ها و مخلوطی که در آن خوابیده بودند را به سیر و پیاز بیافزائید. به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید تا مرغ‌ها طلایی شوند و دیگر رنگ صورتی در آنها دیده نشود.
  3. ½ فنجان آب را درون آن ریخته؛ مواد را با شکر و فلفل طعم‌دار کنید. آب شاه بلوط، نخودفرنگی و بروکلی‌ها را به آنها بیافزائید؛ به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید سبزیجات بپزند و ترد شوند. نشاسته‌ی ذرت را در ¼ فنجان آب حل کنید. به مواد بیافزائید؛ اجازه دهید همه‌ی مواد با هم بپزند و سس غلیظی حاصل شود و آب مواد کشیده شود.
کالری : 217 | چربی : 9.2g | پروتئین : 17.5g | کربوهیدرات : 16.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3g | شکر : | نمک : 500mg
زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : 25 دقیقه | زمان کل : 45 دقیقه

منبع : www.cookingmagazine.ir

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۲۲:۱۶
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.