مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، مکعبی خردشده
- ½فنجان سس صدف
- ۲ قاشق سوپخوری سس سویا
- ۳ قاشق سوپخوری روغن نباتی
- ۲ حبه سیر، لهشده
- ۱ عدد پیاز بزرگ، ریزشده
- ½ فنجان آب
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری شکر سفید
- ۱ قوطی( ۲۵۰ گرم) آب شاهبلوط
- ۱ فنجان نخودفرنگی
- ۱ عدد گل کلم بروکلی کوچک، ریز خردشده
- ۳ قاشق سوپخوری نشاستهی ذرت
- ¼ فنجان آب
طرز تهیه:
- مرغ، سس صدف و سس سویا را با هم در کاسهای مخلوط کنید تا مرغها به سسها آغشته شوند و این مواد را کنار بگذارید.
- روغن نباتی را در ماهیتابهای بزرگ ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید. سیر و پیاز را درون آن سرخ کنید؛ به مدت ۱ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا نرم شوند. مرغها و مخلوطی که در آن خوابیده بودند را به سیر و پیاز بیافزائید. به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید تا مرغها طلایی شوند و دیگر رنگ صورتی در آنها دیده نشود.
- ½ فنجان آب را درون آن ریخته؛ مواد را با شکر و فلفل طعمدار کنید. آب شاه بلوط، نخودفرنگی و بروکلیها را به آنها بیافزائید؛ به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید سبزیجات بپزند و ترد شوند. نشاستهی ذرت را در ¼ فنجان آب حل کنید. به مواد بیافزائید؛ اجازه دهید همهی مواد با هم بپزند و سس غلیظی حاصل شود و آب مواد کشیده شود.
منبع : www.cookingmagazine.ir