مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل 1عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
گوشت چرخ کرده کم چرب 200 گرم
سس تند نصف قاشق مربا خوری
رب نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق
طرز تهیه:
بادمجانها را شسته و خشک کرده و از درازا شکاف داده در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و رویش بادمجانها را می گذاریم در فر 200 درجه قرار داده تا کبابی شود( 20 دقیقه)
مواد داخلی:
در تابه گوشت چرخ کرده ریخته تا آب بدهد و آبش را بکشد روغن مایع را ریخته ( اگر گوشت چربی زیادی دارد نیازی به روغن نیست) سپس پیاز و سیر و فلفل خرد شده را ریخته و خوب هم مینیم تا پژمرده شوند رب و سس را هم اضافه کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده را می ریزیم نمک و فلفل سیاه ریخته 3-4 دقیقه بپزد
بادمجانهای کبابی را از فر در اورده و پوست می کنیم و داخل شکافها مواد گوشتی را ریخته مخلوط رب و آب راروی بادمجانها می ریزیم و گوجه فرنگی برش داده شده را رهم روی بادمجانها قرار می دهیم در فر 200 درجه قرار داده تا زمانی که گوجه فرنگی ها بپزد با پلوی بلغور هم می توانید سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد